#Miraturns25

2:33 AM


Assalammulaikum 


Alhamdulillah ! #MiraTurns25 🐾
Hahahahaha Yes .. i am 25. What a long journey God give to me. 😊

#AminahTurns25 
Same month with me. 25 too 😘


Sweet giler. Tak sangka pun sebab imagine diorg semua busy so takda expect any prank ke birthday celebrate. So diorang dah wish i think more than enough.  Padahal dalam hati, Kuang hajaq takda pape ke bulan March ! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Ok tu gurau !  Hahaha 


30 March 2015.

Abby ajak aku makan. Lepas kerja siap-siap Abby pickup aku. So bawak lah aku ke tempat makan ni. Area Balakong . Aku 1st time datang. Lalu2 aku ingat kilang ! hahahahahah Rupanya restaurant okey. Le' Gardenz. Cantik kot tempat tu. 




Abby siap order makan , Tok Dalang ajak Abby pi jalan-jalan. hahahaha Ok siap aku bedal Fish&Chip okay -.- 
Lepas makan-makan tu semua..Abby ajak jenjalan (KONON-KONON)

Weird giler, mata aku pandang susuk tubuh Aminah ngn Yana. hahaha Aku da stay kat luar dah .. mana tau diorg pasang bom atom kat depan pintu πŸ˜‚ Prank menda aku nampak Yana. Sekali kat dalam ade Feena, Raidah, Sara ngn Papa hahahah ok nak tahu siapa Papa??? Pergi insta Feena πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚


Keluarlah lagu birthday ! πŸŽŠπŸŽ‰ Pitching hmmm boleh laaaahhh boleh laahh. hahahah tak tu ,gurau !! 
So kami jadi Batgirl no Badgirl.. WanitaKelawar πŸ‘»



 MashaAllah, airmata aku dah jatuh ! Cepat-cepat cover hahaha Hello aku ngan baju kerjanya. Makeup kerjanya! Selebeknye ya ampun πŸ‘» Tak senonoh sangat.
 
 

Bukan itu rasa gula-gula 😊 Comel kan ??


 ( Nampak azra baby baju merah tu nak blow candle  hahahahahha ) 😘 Welldone  Azraa !


Fokus utama Feena 😍 Cupcakes ! 

  

Kejadian pelik

1. Abby parking kete kat sebelah kete Feena  -.- Tapi tak hidu lagi. 
2. Ok Sara citer dia rushing so dia terpakse pinjam waiter kat situ nak lalu sebab berdepan ngn aku πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Perasan kot ade awek bajet ngan boipen laju gile jalan nye. hahahahahahah


 

Ni lah kawan2 aku since sekolah rendah ! Wow ! Nama jer 25 -___-' Dapat gelak sabar je la. Aku pun sama gak . hahahahah 
Thanks Feena hadiah kau tuh ! 😘






( Cubalah cari hidung aku ! ) πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚


( Baby March saya 😘)


p/s: Kekecewaan ! 😭 Moga awak bahgia yer. Awak buat saya kecewa sgt! Sorry!

You Might Also Like

0 comments