February babies !!!

11:11 PM





Assalammualaikum 

Lamanya lah kami ni tak update blog kami ni. Kami busy sangat . Macam-macam perkara berlaku sampai kami ni lupa apa nak kami cerita nah.


So sebelum berakhir Febuari ni, kami nak share la sikit apa yang dah jadi.
Sekurang2 nya ada benda kita nak baca bila kita tua2 nanti. (Gitewwwwww...)





Bukan birthday kami tau.. birthday sahabat2 kami yng kami sayang sangat !






Ni lah kawan kami yang kami paling besshhhh nie !!
Kiri (tudung berbunga) namanya Sara <3 
17 Feb : same befday ngn sister kita gak (:
Tengah (baju keler hitam) namanya Abby <3
25 Feb
Kanan sekaliiiiiii namanya Raidah <3 
26 Feb

Susah woooo ! nak ciptakan sejarah manis ni buat kami semua hahahahahah
terpkase lah kelentong segala bagai =_=' sian hangpa nah... AHHAHHAHHA


Abby
Di 'game' kan oleh Yana. Katanya dapat voucher ek kat Pullman :D Abby bab makan ?????
POWER ! terus On kot...
Ketapang ketepung she ON  
Yeaayy WIN ! :D

Sara
Di 'gamekan' oleh kami ni.
Sebenarnya tak tahu nak 'tipu' apa kan.. Dia ni jauh duk nun taiping tau. 
Jadi setelah berbincang jadi kami ni pi mesej dia kata laaa
teman lagi sorang ni nak "TUNANG" 
pang pung pang pe semuaaaa..
Sara setuju nak turun KL pi tunang taman kami ni. Lagi pun dia kat Seremban so is more easy sikit kan.

Raidah
Feena laaa ... ahaha yang konon jemputan jugak kot. hahahah
sekali ngan dia kene drag HOHOHOH


Ya Allah
Kalau korang nak tahu clumsy gak laaaa kami2 ni sekaki 'pelakon'
lagi-lagi kami ni ngan Yana . Mana nak book ...mana nak settle kan si Sara yg ngah OTW.
Mana nak cover Abby..kata pi Pullman...segala tok nenek kami putar belit kan.
Jadi kami pi IOI mall city, putrajaya. Perancangan awal konon2 nak pi Picnic
ada la pulak aci sorang ni nak pi Anugerah Meletop. =_____=
Bg menghormati permintaan tuh..kami cancel tu yang buat kat IOI mall tuh.



SELAMAT HARI LAHIR ya SAHABAT <33333333
Kami cayam korang ber-3 








Tapi petang tu kami ke Putrajayaaaaaaa


yeaayyy !!!











Comel kaaaaannnn <33






You Might Also Like

0 comments