Buffday Bash Iqram Dinzly & Fathiya Latiff [:

3:59 AM

to who?!
Iqram Dinzly & Fathiya Latiff <3
*jelesss lettewww*

p/s: sila jeles pabila melihat segalanya [:

K actually we had very awesome party for celebrated 'buffday' for 'em [:
bertemakan PUTIH (Glam)
jadi all of them so glam =,=' *ok termasuk aku!*



SILA SCROLL BAWAH NI YER!
baca pun cam tak best kan?!





Fathiya Latiff (Stanza Cinta) [:
She's so FRIENDLY..alhamdulillah!
bukan me je cakap cam tu tapi ramaaiiii
*memang canteq siottt* <3

Happy Belated,sis! <3



Fathiya ada nyanyi sebuah lagu untuk kami [;
sweeett <3 tq! *padahal de org suh naik stage tiba2*
hahaha
is ok! ok jer Fathiya nyanyi cedap jer!
AKU SEBENARNYA TERUJA JUMPA
FATHIYA! [:



Iqram Dinzly!
ok sila jeles!! [:
i was like tekejut bila nampak IQ depan aku! hahahahaha ;D
Iq sgt2 ok! sporting habes!
memang terbaek....da la duk semeja ngn kami. *gile la xjelessss*
aktiviti malam tu bergambar ngn fans WAJIB ;p
pastu de music chair ngn dance2..ehhh best dress pun adooo!
Group paling kepoh tetap KAMI sbb KAMI mmg kepoh siot! [;
yang menang2 pun manyak group KAMI ;D
Fazil mesti u da dpt agak kan?! hahaha~



*AMNI SORFINA aka Fathiya cuap aku*
me suka sebab cam me punya buffday hauahauahauhau~
JK ok!




kek ni comel sgt bak kata Iq sebab muka mereka ada kat kek tuh [;
*walaupun xpat nak rasa xpe laa*
RED VELVET me pat rasa sebab akk watiey cuapkan *nak manja*
Kek Cokelat Fathiya pun pat rasa sebab fathiya de cuapkan!! [: ngeeehee





ok artis lain de datang gak..
 Kila Fairy

dia canteq dan TETAP seksi...[;
good luck,sis [;


Shaheizy Sam
me jumpa gak dia der [;

sumpah dia bley ingat nama abg aku?! hahaha
[; Along, wa da jumpe der ni...?! tunggu lu bejanggot wa!

OK...memang best! TQ so muchhhhhhh
FAZIL [:
ketemukan KAMI ngn mereka2 yang bst! Anda semestinya best...
U da buat the great job...[;

TQ again [;
tak ade kurang kat event nih..
yang telebih2 ada! haahah~
*akk Jan ngn akk Watiey..da jumpa da ek Iqram Dinzly*
<3

p/s: DA HABES JELES DA?! BAGUS [:
#OKBAI
jumpe next event lak INSYAALLAH







You Might Also Like

0 comments