Happy Birthday to WallaWaniey

3:00 AM






HAPPY BUFFDAY :D

yeayy~ sweet 20 my dear Waniehttp://www.smileycodes.info
kami celebrate gak buffday si kecik ni..walaupun tak la semeriah buffday dia yg first
dgn we all for second celebrated! :D
kami gigih gak aww..nak lakukan tuk dia camner pun.
kepada sponsor kek: akk ejan dan akk watiey tq girls!!
kepada yang hadir pada majlis buffday:
Kak Ejan..Kak Watiey..saya Balqish *nak gak!!*
and special VIP
Fizo Omar..Adey Syafrein..and Ehsanhttp://www.smileycodes.info

p/s: kehadiran FO masa tu tidak ketahui umum hahaha~~ buffday gurl tecenggang da!
aku ngn yang lain2 lagi laaaa cam beruk kene bagi air kelapa free tanpa panjat pokok!http://www.smileycodes.info
tak pun cam lembu yg berjaya larikan diri dr kena sembelih!


wallawaniey *our buffday girl :D*

lovely sissy *love to bahan buffday gurl* hahahahah~
sponsor kek yg besar! bajet ramai kan?! padahal...:) kami happy gak!



waniey besama calon suami??? so which one dear???http://www.smileycodes.info


ok!! tutup serkarang mulut korang...lap sikit air liur tuh. yeah2x tu Fizo Omar!! *nada sombong* bersama calon bini dia..
mampu?! setanding selebriti yg kahwin 4 tu kan...HAHAHAHAHAHA~


terasa kami bahagia kan?! hahahaah~



Fizo Omar again..again n again! :)



ok!! blog aku penuh ngn pica wani ngn fizo! :D

yang baju putih tu fan Fizo hihihi~ *seyes weh aku x tipu...*

weeeehhh!! kat restoran ade ninja!http://www.smileycodes.info



papepun HAPPY BIRTHDAY wanie! muuuuaahhh~

















You Might Also Like

0 comments