REASONS WHY SWEET ME TO BE SINGLE????

2:20 AM

yeaah! hihihi~
i'm not single said unsingle r not sweet..it juz for fun k..

 REASONS WHY SWEET ME TO BE SINGLE????

BEBAS
Yup! bebas la gak..xde nak mesej2 jer kan sampai habes duit duk topup jer! *kaya bley la...:P*
bebas gak dari cemburu buta tuli ni..X_x nak kena pujuk!
KOT??!!! bg aku la...sng nak kuar ngn member2 kalu mesT tanyer nak kuar ngn sape??? laki ker?? xyah!!
kan...X_x dpt BF yg ok korunk mmg lucky giler...

RAKAN YANG BAIK
part ni aku suka..ni lagi2 gegurl la..kalu da de BF ni kompem yg blkg dilupekan!
sbb BF xbg kuar! belum jd bini lagi da kena halang
kalu mmg da jadi bini kurung la lam umah jgn bagi kuar! X_x
kalu aku single member aku hangout on jer...permission mak jer lebey!
kan..kan..kan...

LEBIH BANYAK MASA UNTUK FAMILY
:D
byk masa ngn mama aku..ayah aku...
kawan2 aku :P
ade BF jer asyik ngn dia! X(


p/s: eehhh tapi xde la aku nak single sampai bila2..just for now! happy biler fren aku de BF :)
bahgia jer...kalu majuk siap la muncong sorang! siap bley sangkut baju!
:P


You Might Also Like

0 comments